Logo

Confit af forårsløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

24 fine forårsløg
3 dl lammebouillon
½ dl tør hvidvin
½ porre
½ gulerod
10 cherrytomater
50 g smør
300 g frisk spinatpasta
en hånd fuld basilikum
lidt smør

Skold og flå tomaterne, befri dem for kerner og hak dem fint.

Til confitén sauteres de grofthakkede forårsløg og grønsager, de må ikke tage farve.
Hvidvinen og ½ dl lammefond/bouillon tilsættes, det koger ind til det næsten glaserer sammen med løgene.

Løgene tages forsigtigt op, resten af lammefonden tilsættes, det koger op og de hakkede tomater piskes i.
Lad det koge småt til det jævner - pisk derefter det kolde smør i.

Kog pastaen efter anvisningen.
Hæld vandet fra og rør smør og finthakket basilikum i.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.386 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her