Logo

Courgetter med karry og koriander

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 kilo courgetter
et stor bundt koriander med rødderne på
to gulerødder
1 bundt nye løg med top
2 hele nye hvidløg
Den tynde skræl og saften af 1 citron
3 dl marsala/sherry
3 store spsk god madraskarry
5 hele kanelstænger
Olivenolie
salt og peber

Skær courgetter i grove stykker. Fordel dem i en bradepande, kom koriander med rødderne ved, skær gulerødder i stykker og kom dem ved sammen med løg og hvidløg. Kom den tynde skræl af citronen og saften ved, hæld hedvinen ved sammen med karryen og de 5 hele kanelstænger samt salt og peber. Drys med en godt olivenolie og bag den hele i en 175ºC varm ovn i mindst en time. Vend en gang imellem i massen og dryp evt. mere olie på. Alt i alt bliver den en herlig sauce som kan gå til hvad som helst - kød eller fisk. Og den kan med held fryses ned så man altid har noget at krydre et måske lidt kedeligt måltid med.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.463 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her