Logo

Crespelles

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Crespelles

1 pakke dybfrossen, hel spinat

smør eller margarine

salt og peber

2 spsk hvedemel

2 dl mælk

4 spsk reven Danbo ost

2 spsk cremefraiche eller piskefløde

*

Bag pandekagerne.

Opvarm den frosne spinat nogle minutter i lidt fedtstof.

Fordel den afdryppede spinat på pandekagerne og drys med lidt salt og peber.

Rul dem sammen og læg dem tæt i smurt, ildfast fad.

Bag 1 spsk smør eller margarine af med hvedemel og spæd med den kogende mælk.

Lad det koge sagte nogle minutter og tag gryden af varmen.

Rør ost og cremefraiche eller piskefløde i og hæld saucen over pandekagerne.

Fordel eventuelt lidt fedtstof over retten og stil den ind i en 225°C varm ovn i 15-20 minutter. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.535 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her