Logo

Cumberland sauce -

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Cumberland sauce -

10 personer
 

# Ingredienser

250 g ribsgelé
½ dl portvin
Saft af ½ citron
Skal og saft af ½ appelsin
½ tsk Dijonsennep
1/4 tsk røget paprika
Salt og peber
 

* Tilberedning

Varm gelé og portvin op i en lille gryde, tilsæt appelsin- og citronsaft. 
Smag til med Dijonsennep, salt og peber samt røget paprika.
Skær lidt appelsinskal uden den hvide hinde i tynde strimler og kog op i lidt vand for at fjerne bitterheden.
Gentag 3 gange, hver gang i nyt vand. læg de afkølede skaller i saucen, og den er klar til servering.
 
Anvendelse: Diverse kolde terriner og postejer.
 
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.467 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her