Logo

Cumberlandpølser med tranebærsennep

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g cumberland-pølser
1-2 spsk dijonsennep
3 spsk tranebærsauce
1-2 tsk sukker efter smag
½-1 tsk rødvin
 
Tænd grillen.
Steg pølserne over middelvarme i 6-8 minutter på hver side, eller indtil
de er gyldenbrune.
Imens røres senneppen sammen med tranebærsauce, og sukker og eddike
røres i.
Server pølserne rygende varme med tranebærsennep
Tips: Hvis du ikke kan få cumberlandpølser, kan du bruge en anden
kødfuld pølse med krydderurter.
Kalkunpølser er særlig gode med tranebærsennep.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.062 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her