Logo

Daddel-æblekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

150 g hakkede dadler
1 dl kogende vand
325 g hvedemel
1 tsk bagepulver
1/2 tsk nellike
1/2 tsk allerhånde
1/2 tsk ingefær
1/2 tsk kanel
150 g smør
150 g brun farin

2 æg
2 dl æblemos
50 g nødder
50 g mandler

Overhæld dadlerne med kogende vand.
Bland hvedemel, bagepulver og krydderier.
Smuldr fedtstoffet i, så det ligner reven ost.
Tilsæt farin.
Pisk ægggene let sammen og rør dem i sammen med æblemos, hakkede dadler, nødder og mandler.
Kom dejen i en velsmurt springform, ca. 22 cm i diameter.
Bag kagen 50-60 minutter ved 175°C.

Tips: Fryseegnet

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.503 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• No bake Baileys chocolate cakeDen er simpel at lave, kræver ingen ovn, bare et køleskab den kan stå og sætte sig i....
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os