Logo

Daddelkage 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
400 g stenfri dadler
2 1/2 dl vand
85 g sukker
175 g margarine
2 æg
1 tsk natron
1 tsk bagepulver
2 tsk vaniljesukker
180 g hvedemel

Læg vand og dadler i en gryde.
Lad blandingen koge ved svag varme og rør nu og da, så dadlerne bliver til mos.
Tilsæt sukker og fedtstof.
Tag gryden fra varmen og pisk til massen er kølet af.
Tilsæt æggene et af gangen.
Bland resten af de tørre ingredienser sammen og kom dem i dejen.
Hæld dejen i en smurt og raspdrysset form.
Bag kagen i ovnen knapt 1 time ved 170°C.
Kagen er færdigbagt når den løsner sig fra kanten.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.517 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lune frugtspid med isSlut en middag af med at stege lidt frugt på grillens eftervarme. Det er hyggeligt og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os