Logo

Daddelmuffins

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
20 g smør
50 g brun farin eller muscovadosukker
2 æg
2 dl kærnemælk
150 g hvedemel
2 tsk bagepulver
50 g udstenede dadler
30 g valnødder
 
Rør smør og sukker sammen til det er cremet.
Rør æggene i et ad gangen og rør derefter kærnemælk i.
Sigt hvedemel og bagepulver i dejen og vend hakkede dadler og valnødder i.
Fordel dejen i muffinforme og bag dem i ovnen ved 200ºC i ca. 15 min.
 
Ca. 123 kcal. pr. muffin og ca. 234 kcal pr. 100 g
Kulhydrat 58 %
Protein 12 %
Fedt 31 %
Muffins'ne er velegnede til frysning
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.722 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Gyldne trådeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os