Logo

Daimis 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Bund:
3 æggehvider
150 g sukker
150 g finthakkede mandler
 
Fyld:
3 æggeblommer
3 spsk sukker
3 dl piskefløde
4 stk daim chokolade
 
Pisk æggehviderne næsten stive, og vend sukkeret i.

Pisk det helt stift, og vend de finthakkede mandler i.
Kom marengsmassen i en smurt meldrysset springform, og bag den i ca. 30 min. ved 175ºC.

Afkøl bunden helt på en bagerist, inden isen kommes på.
Pisk æggeblommer og sukker let og luftigt.
Pisk fløden til flødeskum, og vend den i æggemassen sammen med
grofthakket daim.
Fordel ismassen oven på marengsbunden, og dæk den til.
Sæt isen i fryseren i mindst 4 timer.
Lad isen stå i ca. 20 min på bordet inden servering.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.793 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ananasringe, bagt med kanel - 0 fedtFedtfattig dessert med ananasringe med sukker og kanel der bages i ovnen. Alternativt kan...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os