Logo

Daimis med karamelbund

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Is:
½ liter piskefløde
2 tsk pulverkaffe
½ dl vand
3 æggeblommer
2 dobbelt Dajm
100 g sukker
 
Bund:
3 æggehvider
3 dl brun farin
2 dl groft hakkede mandler
 

Is: Pisk fløden stiv, og pisk æggeblommer i en ad gangen.
Pisk sukker i og rør kaffen i.
Knus Dajm'en og bland den i.
 

Bund:
Pisk hviderne, hæld farin stille i, imens der piskes.
Vend mandlerne i. pres dejen i en rund form ca. 26-28 cm.
bages i 1 ½ time på 150°C.
Afkøles og bank bunden flad.
Hæld ismassen over bunden og frys det hele.
 

Bemærk: kort holdbarhed.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.363 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?