Logo

Daimis med karamelbund

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Is:
1/2 liter piskefløde
2 tsk pulverkaffe
1/2 dl vand
3 æggeblommer
2 dobbelt Dajm
100 g sukker
 
Bund:
3 æggehvider
3 dl brun farin
2 dl groft hakkede mandler
 

Is: Pisk fløden stiv, og pisk æggeblommer i en ad gangen.
Pisk sukker i og rør kaffen i.
Knus Dajm'en og bland den i.
 

Bund:
Pisk hviderne, hæld farin stille i, imens der piskes.
Vend mandlerne i. pres dejen i en rund form ca. 26-28 cm.
bages i 1 1/2 time på 150°C.
Afkøles og bank bunden flad.
Hæld ismassen over bunden og frys det hele.
 

Bemærk: kort holdbarhed.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.895 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chokolade charlotte kage med mynteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os