Logo

Daimtærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
150 g Mandler
4 Æg
3 dl Sukker
57 g Daim chokolade
1 spsk Hvedemel
3 dl Piskefløde
3 Kiwi
Daim chokolade
Chokolade

Smut og kværn mandlerne til kagebunden.
Pisk 4 æggehvider stive.
Vend 2 dl sukker, mandler og hvedemel i.
Bred dejen ud i en smurt springform med en diameter på ca. 24 cm.
Sæt den i ovnen og bag. lad den afkøle lidt i formen, inden bunden tages ud og afkøler helt på en bagerist.
Hak de 57 g Daim fint.
Pisk de 4 æggeblommer og 1 dl sukker porøst.
Pisk fløden og vend den i æggemassen.
Gem lidt hakket Daim til pynt og vend resten i cremen.
Bred dejen ud over tærtebunden og sæt den i fryseren i 1 1/2 time.
Pynt med den gemte hakket Daim og kiwi skåret i skiver og chokolade.
Bages ved 175° i 30 minutter
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.058 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Skovridergårdens kirsebærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os