Logo

Dajmkage med abrikoser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

2 Marengsbunde
125 g kogechokolade
2 1/2 dl piskefløde til Choko-fløde
2 1/2 dl piskefløde til alm. flødeskum
3 spsk abrikosmarmalade
1 pose Dajm-drageer
Friske (eller tørrede) opblødte abrikoser

Smelt chokoladen i en gryde med fløden.

Lad blandingen køle helt af.

Pisk den skum.
Læg abrikosmarmlade og evt. et par overskårne friske abrikoser på den ene marengsbund.
Hæld choko-fløden over, og dæk med den anden marengsbund og pynt den med alm. flødeskum, Dajm-drageer og friske abrikoser.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.106 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Vindrue- og valnøddedessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os