Logo

Dyrepostej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g dyrekød fra hals - ribben - bov
300 g svinekød
1 mellemstort løg
2 skiver franskbrød udblødt i 1 dl mælk
salt, peber
5 knuste enebær
2 æg
evt. fløde
130 g champignon
6-8 skiver bacon
evt. rester af stegt eller kogt dyrekød 
 
Hak dyrekød, svinekød, løg og franskbrød 2-3 gange.
Rør det sammen med krydderier og æg og evt. lidt fløde.
Læg farsen, som skal være ret lind, i et smurt, ovnfast fad lagvis med
udskivede champignon, bacon skåret i strimler og evt. rester af stegt
eller kogt dyrekød. øverst et lag fars med baconstrimler over.
Bag postejen i ovnen ved 180ºC i 1-1 ¼ time.
Spis den kold eller lunken, garneret med tomatskiver med et tykt lag
hakket persille over og med en kinakålsalat med surmælksdresing.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.825 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her