Logo

Dyrerullepølse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 dyreslag
Skiveskåret røget bacon
1 hakket løg
Hakket persille
Salt, peber, stødt nellike, revet muskat
 
Puds slaget af og læg det på bordet.
Lav en blanding af 2 spsk salt, en stor tsk peber, en lille tsk stødte
nelliker og lidt reven muskat.
Drys lidt af blandingen på slaget, læg et lag skiveskåret bacon, dernæst
et lag hakkede løg og persille og til sidst endnu et lag bacon.
Rul slaget fast sammen og snør det til med bomuldstråd.
Pølsen koges en time og lægges i pres et døgn.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.806 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her