6-800 g  kold dyreryg i tynde skiver
150 g  pasta skruer
1 terning grønsags bouillon
2 spsk  olivenolie
3 dl   skyllede spæde blade  spinat
300 g  broccoli i små buketter
3 stk gulerødder i stave 
1 stk lille  squash i tynde skiver
 
Mayonnaise: 
1 æggeblomme
1 tsk  fransk sennep
1 spsk  lys vineddike
1-2 fed knust hvidløg
2 dl   vindruekerne olie
½ tsk  basilikum
½ tsk  merian
½ dl   reven parmesanost
salt og peber
Pastaen koges 12-14 minutter i vand sammen med bouillon terning og olivenolie. Vandet hældes fra og pastaen afkøles. Spinat blade  lægges i bunden af et fad, hvorpå de resterende grønsager, samt den afkølede pasta, anrettes på fadet sammen med tynde skiver dyreryg. 
Pesto mayonnaise:
Æggeblomme, sennep og vineddike samt hvidløg blendes kort sammen. Olien tilsættes først dråbevis, siden i en tynd stråle, medens den blendes. Derefter tilsættes basilikum og merian. Hvis saucen er for tyk, spædes med en smule vand. Den revne parmesanost vendes i og saucen smages til med salt og peber.
Hertil serveres lun flûtes eller grovbrød.