Logo

Eddikemarineret blomkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Eddikemarineret blomkål

En lækker salat til kød- og fiskeretter.


1 blomkål

2 spsk olivenolie

¼ dl hvidvinseddike

2 fed presset hvidløg

1 bundt hakket persille

 

Kom blomkålen i kogende, letsaltet vand og kog den netop mør, 8-10 min.

Hæld vandet fra og lad blomkålen køle af.

Rør en marinade af olie, eddike, hvidløg, salt og peber i en skål.

Del blomkålen i buketter og vend den i marinaden.

Drys persillen over og vend blomkålen igen.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.369 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her