Logo

Ederfuglebryster i Danabluesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

8 ederfuglebryster (4 fugle)
Olie/smør
3-4 knuste tørrede enebær pr. kødstykke
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
7 dl vand
3 dl fløde eller 6% cremefraiche som kan koges
 
Sauce:
Sky fra ederfuglene
50 g Danablu i mindre stykker
1 1/2 tsk groft salt
friskkværnet peber
2 dl fløde eller 6% cremefraiche som kan koges
ribsgele


Brun ederfuglene på en pande i olie/smør i et par minutter og smid fedtstoffet ud bagefter.
Læg ederfuglestykkerne i en lille bradepande og drys med salt, peber og enebær. Sæt bradepanden i ovnen ved 200°C i 7 min.
Hæld herefter vand og fløde ved så kødet er helt dækket og steg videre i ovnen i ca. 40 minutter.
Det er vigtigt at kødet er dækket helt, da det ellers bliver tørt.
Tag kødstykkerne op og hæld skyen i en gryde.
Tilsæt fløde, ost, salt, peber samt ribsgele og kog saucen ved svag varme i ca. 5 min. og smag til.
Saucen kan jævnes, hvis man ønsker det.
Mængden af ost giver en kraftig smag, så mindre kan bruges.
Serveres med smørstegte kartofler eller aspargeskartofler.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.133 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Nougatis de luxeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os