Logo

Efterårs-kartoffelsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg aspargeskartofler
2 æbler (helst syrlige danske)
1/2-1/4 rødløg eller salatløg
purløg efter smag
3-4 spsk olie (helst jomfruolivenolie)
1/2 citron
salt
 
Kartoflerne koges (med skræl).
Æblerne renses og skæres i tern, løg hakkes ekstra fint.
Det hele blandes i en stor skål sammen citron, olie, salt og purløg, som klippes fint.
Når kartoflerne er kogte, pilles de, skæres i 1/2 cm skiver på tværs og røres sammen med æble/løgblandingen.
 
Tips: Udseende gør meget for smagsløgene, så tænk på farverne der er i maden. Hvis man laver denne her salat med grønne æbler og salatløg (som er hvide) vil det se ret kedeligt ud. Brug derfor røde æbler til salatløg eller grønne æbler til rødløg.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.352 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Krydret svinekam + Fersken isdessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os