Logo

Efterårssalat 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 julesalat (ca 300 g)
1 appelsin
20 g hasselnødder
Marinade:
saft af 1/2 citron
1 spsk vand
1/2 tsk dijonsennep
evt. sødemiddel efter smag

Julesalaten halveres og rodskiven skæres af.
Stokkene skæres ud med et kegleformet snit.
Salaten snittes fint.
Appelsinen pilles, og de hvide hinder fjernes.
Appelsinen deles i både, der skæres i små stykker.
Nødderne hakkes.
Julesalat og appelsin blandes, og nødderne drysses over.
Citronsaft, vand, dijonsennep og evt. sødemiddel blandes.
Marinaden hældes over salaten, der trækker 1-2 timer.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.646 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Karamel-rand med ægEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os