Logo

Efterårssalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Salat

3 mellemstore gulerødder, ca. 300 g
2 mellemstore madæbler
1 citron
200 g friske champignoner
100 g mager, mellemlagert ost
1 dl youghurt naturel
1/4 tsk reven muskat
1/5 tsk cayennepeber
salt & hvid peber
1 bundt purløg
50 g valnøddekerner

Skræl gulerødderne og skær dem i strimler. Skræl og udkern æblerne. Skær dem i kvarte og derefter i tynde skiver. Pres citron over, så æblerne ikke bliver brune. Rens champignonerne og skær dem i tynde skiver. Pres lidt citron over dem, så de ikke bliver mørke. Skær osten i tern. Bland det hele i en skål. Rør yoghurten med muskat og cayennepeber og smag til med salt og hvid peber. Hak purløg og valnøddekerner. Anret salaten på tallerkener. Øs dressing over og drys med purløg og valnødder.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.007 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kastaniemousse med nøddebunde og appelsinsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os