Logo

Efterårssauce med porrer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 porrer
1 kvist frisk timian
15 smør
1 tsk honning
1 tsk hvineddike
2 1/2 dl vand
1/2 bouillon terning
1 dl a38
1 spsk majsstivelse

Svits porrer og timian i smør til de bliver bløde. Tilsæat honning og eddike og kog op
Tilsæt vand og bouillon og kog i 5 min.
Jævn med majsstivelse udrørt i a38 og smag godt til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.658 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Karamel-rand med ægEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os