Logo

Endiviesalat som i Milano

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 Personer

4 endivie salathoveder/endiviesalat
3 spsk reven parmesan
3 spsk smør

Fjern evt. den bitre stok i enden af endivien og kog dem i vand i fem - seks minutter.
Dræn endivierne og dup dem for væde.
Læg dem på et forvarmet fad, drys med parmesan og hæld smørret over.
Server straks.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.313 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Daim lagkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!