Logo

Espada med banan

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Espada med banan

# Ingredienser

600 g espada (evt. pighaj)
4 korte madbananer delt på langs
150 g blancherede bønner
8 fed hvidløg i skiver
Salvieblade
Fedtstof til stegning
Salt, peber

* Tilberedning 
Skær fisken i passende stykker.
Steg dem på en varm pande.
Kom bananerne ved og steg dem gyldne.
Umiddelbart før anretning til­sættes bønner, hvidløg og salvie.
Sauter godt igennem.
Krydr med salt og peber og anret.

INFO: Espada eller sværdfisk er en pigfinnefisk i sværdfiskfamilien. Den lever normalt i overfladen, men jager ned til 800 meters dybde. Den lever globalt, og besøger de danske farvande nu og da. Den kan blive 17 år gammel og blive 4,5 meter lang og veje op til 650 kilo.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.276 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her