Logo

Fadet fra Provence

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 auberginer
2 zucchini
olie
3-4 fed hvidløg
timian
merian
meget klippet persille
2 grønne peberfrugter
2 røde peberfrugter
8 tomater
smør
salt
peber
rasp

Auberginerne vaskes og skæres i strimler sammen med de to zucchini og dette let steger i olie med det meste af de knuste fed hvidløg, krydres med timian, merian og lidt salt samt lidt af persillen.
Peberfrugterne skæres i strimler uden kernerne og disse let steger i olie få min.
Nu skæres tomaterne i ret tykke skiver og lægges i et smurt ovnfast herover resten af hvidløgsfeddene, lidt salt og resten af persillen, rasp drys ses over .

Gratineres i ovnene ved 250º i 5 min. Anrettes i en bunke på et fad, og udenom de varme auberginer, zucchini og grønne samt røde peberfrugter.

Fin ret med lune flûtes til.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.031 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• ÆbleringeSimpel dessert eller snack hvor æbleringe dyppes i en dej lavet af blandt andet...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os