Logo

Fanøkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Kål har været en relativ billig spise og grønkålens store vi­taminindhold har været med til at holde sygdom fra dø­ren. Grønkål, hvidkål og an­dre kålarter indgår da også i alle mulige sammenhænge i datidens middagsmåltider. Her er en lidt mindre kendt fra Fanø.
 
1 hvidkålshoved
750 g letsaltet stribet flæsk
250 g bacon
2 små løg
Salt og peber
 
Hvidkålen snittes og koges med det letsaltede flæsk.
Ba­conen skæres i terninger, brunes let i en gryde sammen med de hakkede løg.
Væden hældes fra kålen, der derefter røres i gryden til bacon og løg.
Serveres sammen med det stribede flæsk, skåret i skiver.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.032 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kathrineblommekage En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os