Logo

Fandens røræg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
450 g baked beans
20 g smør
1 lille løg
1 fed hvidløg
6 æg
3 spsk mælk
1 spsk tomatketchup
1/2 tsk sennep
persille

Lad bønnerne snurre i en kasserolle over svag varme.
Pil løg og hvidløg.
Hak begge dele fint.
Smelt smørret i en anden kasserolle.
Svits løgene, til de er bløde, ikke brune.
Pisk æggene med mælken, tilsæt ketchup, sennep samt salt og peber.
Hæld det ned til løgene og lad det stivne.
Skrab ofte.
Røræggene må ikke blive for tørre.
Hæld de varme bønner op i en stor skål med røræggene i midten.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.513 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Jordbær GranitaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os