Logo

Farmors Julekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Kage

2 1/2 dl mælk
100 g margarine
50 g gær
2 æg (Størrelse 2 / 135 g ialt)
100 g sukker
150 g rosiner
50 g sukat (minimum)
2 tsk kardemomme (strøgne)
500 g hvedemel

Mælken lunes og margarinen smeltes deri.

Gæret smuldres i og de øvrige ingredienser blandes i.

Herefter sættes dejen til hævning i ca. 30 minutter.

Efter hævningen slås dejen ned før den kommes i bageform/bageskål og drysses godt med sukker.

Bages ved 200ºC i 35 minutter på ovnens nederste rille.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.367 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Romfromage med syltede blommerDesserten er en lækker romfromage uden æg, serveret med syltede blommer
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os