Logo

Farverige lammekager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Vidunderlig mad, en fortrinlig udsigt og storartet selskab er de perfekte ingredienser, når man skal tilberede mad på åben grill - og selvfølgelig også masser af solskin. - Calabrian lammekagerne er simpelthen en enestående oplevelse - også i din egen have! Til 4 personer.
 
450 g magert hakket lammekød
2 spsk olivenolie
1 lille rødløg, meget finthakket
1 fed hvidløg, knust
50 g friske babyspinatblade
25 g soltørrede tomater i olie, afdryppede og finthakket
25 g frisk rasp
25 g pinjekerner, let ristede
100 g Tomme de Chevre, Fontina eller Cheddarost
2 spsk hakket frisk basilikum
salt og friskkværnet sort peber
 
Opvarm olien i en lille gryde.
Tilsæt løg og hvidløg og lad det stege i 5 minutter, indtil begge dele er bløde.
Fjern stilkene fra spinaten og vask bladene i koldt vand.
Lad dem dryppe godt af (en salatslynge letter arbejdet) og skær derefter bladene i meget tynde strimler.
Rør spinatbladene sammen med løgene i olien og lad det hele stege i 1-2 minutter, indtil spinaten er blevet blød.
Hæld blandingen i en skål og lad det køle godt af.
Tilsæt derefter resten af ingredienserne og bland det hele godt sammen.
Form blandingen i cirka 12 småkager og læg dem på grillen, hvor de skal have mellem 2-3 minutter på hver side, indtil det er helt gennemstegte.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.567 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her