Logo

Fedtfattig lasagne

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fedtfattig lasagne

Kødsauce:
1 stort løg (ca. 90 g)
3 gulerødder (ca. 240 g)
2 stilke bladselleri (ca. 50 g)
400 g hakket oksekød (ca. 12% fedt)
1 dåse hakkede tomater
70 g koncentreret tomatpuré
1 spsk oregano
2 dl hønsebouillon
salt og friskkværnet peber

Bechamelsauce:
15 g Kærgården 60%
21/2 spsk hvedemel
½ liter skummetmælk
salt og friskkværnet peber
friskrevet muskatnød
40 g Cheasy revet ost 10%
1 spsk rasp
1 tsk oregano

12 lasagneplader
Tilbehør:
300 g salat
200 g godt brød

Hak løg, gulerødder og bladselleri i meget fine tern.

Bring flåede tomater, bouillon og tomatkoncentrat i kog sammen med grønsagerne.

Tilsæt kødet og rør rundt til det er smuldret ud.

Krydr med oregano, salt og peber.

Kog saucen ca. 30 minutter uden låg.

Smelt fedtstoffet til bechamelsaucen i en gryde. Rør melet i.

Tilsæt kogende mælk lidt ad gangen under piskning. Kog saucen igennem nogle min. under omrøring.

Smag til med salt, peber og muskat.

Læg kødsauce, bechamelsauce og lasagneplader lagvist i et smurt lasagnefad eller anden ovnfast fad.

Drys med reven ost, rasp og oregano.

Stil fadet i ovnen ved 200°C midt i ovnen ca. 30 minutter.
Ikke fryseegnet

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.720 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her