Logo

Figen marmelade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

375 g sukker
500 g figner
2-3 dl vand
½ stang frisk vanilje
saften af en ½ citron
 
Sukker, vand og vaniljen sættes over en gryde og koges i 3 min.
Fignerne skæres i kvarte og koges svagt i 15 min under konstant omrøring.
Det sidste minut tilsættes citronsaften.
Det hældes på glas og afkøles.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 985 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her