Logo

Fiselback kartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 storekartofler
smør
salt
paprika
rasp

Der skrælles ca. 2 store pæne kartofler pr. mand.
Med en skarp kniv skæres der riller på tværs af kartoflerne ind til midten.
Smør et ovnfast fad med smør, og læg kartoflerne herpå.
Kartoflerne drysses nu med salt og paprika, til kartoflerne er lyserøde, herefter drysses kartoflerne med rasp, og der lægges en stor smørklat på hver kartoffel.
Sættes ind i en 160ºCs varm ovn og bages i 1 time

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.079 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her