Logo

Fiskefilet Orly

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

15 fiskefileter
Marinade:
1 dl olie
1 hakket løg
1 citron (saften)
1 tsk knust hvid peber
 
De klargjorte fiskefileter krydres med salt.
Marinaden piskes sammen og kommes over fisken.
Trækker ca. ½ time.
Fiskefileterne stryges af, dyppes i orly dej (hold fileten i halespidsen),
steges i friture ved 165-185ºC og afdryppes på rist.
 
Orly dej:
500 g hvedemel
1 æg
4 dl øl
2 dl lunkent vand
1 dl olie
lidt salt
4 stiftpiskede æggehvider.
Alle ingredienserne (undtagen hviderne) blandes og "hviler" ca 1 time.
Umiddelbart inden anvendelsen tilsættes de stiftpiskede hvider.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.957 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her