Logo

Fiskefrikadeller fra Østen

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg frisk fisk (torskefisk)
2 spsk Maizena
½ tsk havsalt
2 spsk hvedemel
1 løg ¼ l. vand
¼ tsk reven muskatnød
2 spsk olie

Filetér fisken. Kog benene i vandet og lad dette køle.
Kør fisken igennem en kødhakker første gang. Anden gang
den køres igennem kødhakkeren, blandes løget og saltet i.
Rør melet og Maizenaen i og spæd op med kold fiskekraft fra
de kogte ben. Alt skal helst holdes så koldt som muligt.
Form små frikadeller med en ske og steg dem i olien til de
er gyldne.

Variation: Fastere fiskefrikadeller fås ved at bruge mere hvedemel
og vand. Smag evt. til med lidt ingefær og tamari, inden de
steges. Kogt cous-cous kan iblandes i stedet for hvedemel. Frem for
at stege fiskefrikadellerne, kan de lægges i kogende vand i 15 min.
Sildekager kan laves på samme måde.
Opskriften er udvalgt med relevans for Kinesisk Medicin.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.115 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her