Logo

Flæskeæggekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 skiver røget flæsk
1 spsk hvedemel
2 dl mælk
4 æg
1 tsk salt
¼ tsk peber
purløg

Flæsket steges sprødt på panden og tages op.
Hvedemel, mælk og æg piskes sammen med krydderier og kommes på panden. Æggekagen bages ved svag varme.
Når den er næsten færdig, lægges flæskeskiverne ovenpå og purløgen drysses over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.752 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her