Logo

Flødekartofler med ost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

ca 1 kg kartofler
1 hakket løg
mornay sauce
salt og peber
revet ost
 
Skræl og skær kartoflerne i skiver. pil og hak løgene. hæld det hele i et ovnfast fad, Kom salt og peber over, hæld mornay i og drys med revet ost.
Kommes i ovnen i ca 1 time på 175°C.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.447 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her