Logo

Flødelegeret champignonsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Flødelegeret champignonsuppe


En flødelegeret champignonsuppe er let at lave og vildt velsmagende.

(4-5 pers.)

 

#

500 g friske champignon

1 skalotteløg

30 g smør

5 spsk hvedemel

1 liter hønsebouillon (terning+vand)

2 dl piskefløde

½-1 tsk groft salt

hvid peber

evt. citronsaft.

Tilbehør: flute eller kuvertbrød.

*

 

Skær champignoner i skiver og hak løget fint.

Smelt smørret og svits løgene heri, til de er klare.

Drys mel over og bag det sammen.

Tilsæt terning og vand lidt efter lidt under piskning.

Kom champignonskiverne i og lad dem koge ca. 5 min.

Tilsæt fløde og varm suppen op til kogepunktet.

Smag til og server.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 802 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her