Logo

Forret med aubergine i mikroovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

650 g aubergine
2 spsk fintrevet rødløg
1 dåse koncentreret tomatpuré (70g)
1 bæger salatyoghurt (250ml)
1 ½ tsk groft salt
friskkværnet peber
4 dl fintstrimlet icebergsalat (75g)
½ l. groftrevet hovedsalat (50g)
1 forårsløg i tynde strimler (25g)
12 sorte oliven
Pynt: agurk i tynde stave
Tilbehør: ristet rugbrød.

Bagetid: Ca. 55 min. ved 200°
Microbølgovn: Ca. 10 min. ved fuld effekt.

Del auberginen på langs og prik kødsiderne med en gaffel.

Læg dem med kødsiden nedad, på en plade med bagepapir.

Bag auberginen midt i ovnen.

Pil skindet af og hak auberginekødet meget fint.

Rør det sammen med rødløg og tomatpuré.

Vend salatyoghurten i og smag til med salt og peber.

Stil aubeginepuréen tildækket i køleskabet i mindst ½ time.

Ved serveringen:
Anret grønsager og oliven på portionstallerkner sammen med lidt af auberginepuréen. Server resten i en skål ved siden af.

Tips: Auberginepuréen kan også servers til stegt feta

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.322 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her