Logo

Frikadeller 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Frikadeller 2


Ingredienser

400 g hakket kalv og flæsk
salt og peber
1 løg
2 æg
1 dl letmælk
5 spsk hvedemel
2 tsk. sennep
smør til stegning
olie til stegning


Kom kødet i en skål og rør det med salt og peber i et øjeblik. 

Snit løget fint, kom det det i farsen. 

Tilsæt æg, mælk, mel og sennep og rør farsen godt sammen. 

Steg en lille prøve af fars med det samme og smag om der mangler salt eller peber.
Steg frikadellerne i halvt smør og halvt olie i ca. 2-3 min. på hver side. 

Vær tålmodig med at vende frikadellerne så de får en flot gylden stegeskorpe.


Denne vin er velegnet til retten: Cono Sur Organic Cab.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 12 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her