Logo

Frugt på spid til grillen

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 jordbær
1 nektarin el. 2 blommer
2 æbler
1 lille stykke melon
1 lille stykke ananas
1-2 bananer

2 spsk Balsamico eddike
hvid peber
kokos
kanel og sukker
1 dl mørk rom
75 g sukker
mandelsplitter

1 l god vaniljeis

Jordbærrene skylles med stilken på, tørres og marineres i Balsamico og hvid peber.

Nektariner el. blommer halveres, udstenes og skæres i både, og pikeres med mandelsplitter.

Æblerne skylles, tørres, skæres i både og kernehuset fjernes.

De vendes i kanel og sukker.

Ananasen befries for skal og stok og skæres i tern på 2x2 cm og marineres i rom og sukker, og vendes i kokos inden de sættes på spid.

Alle frugterne skal marineres i min. 4 timer.

Melonen skæres i stykker på 2x2 cm, bananen skæres i skiver på 2-3 cm. Frugterne sættes på spid skiftevis og grilles (kun den sidste varme fra kullene, så de bliver lune).

Isen røres blød og smages evt. til med ekstra vanilje og serveres sammen med det lune frugt-spid.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.760 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her