Logo

Fyldt svinemørbrad på grill

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 svinemørbrad
500 g friske champignon
200 g flødeost med krydderier
salt
peber
sukker
citronsaft

Skær mørbraden op på langs og bank dem let flade.
Svampene hakkes og steges i lidt olie stænk me dcitron og sukker.
Bland dem i en skål med flødeosten og læg fyldet i mørbraden sæt kødnåle i. pensles med olie og smides på grillen i 25 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 4.076 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her