Logo

Fyldte kyllingelår med grillede røde peberfrugter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fyldte kyllingelår med grillede røde peberfrugter

Trækul:      Indirekte  

Gas:           Indirekte/middel varme

Forberedelse: 15 minutter. Stegetid: 35-45 minutter

 

20 g frisk koriander

25 g frisk basilikum

40 g friskrevet Parmesan

4 hele kyllingelår

4 røde peberfrugter

salt og peber

 

A. Hak koriander, basilikum og Parmesan fint i en foodproces­sor.

 

B. Skær fedtet af kyllingelårene.

Før fingrene ind under skindet, så det løsnes fra kødet på både over- og underlår. Fordel korian­derblandingen jævnt under skindet på de fire kyllingelår.

Drys kyl­lingestykkerne godt med salt og peber.

 

C. Læg kyllingelårene og peberfrugterne midt på stegeristen og grill dem indirekte over middel varme i 20 min., mens peberfrug­terne vendes af og til.

 

D. Tag peberfrugterne af varmen.

Vend kyllingelårene og lad dem grille i yderligere 20-25 min., til de er gennemstegte, og saften løber klart.

 

E. Fjern imens peberfrugternes skind, stilke og kerner.

Gem den saft, der kommer ud af dem.

Tag kyllingelårene af grillen og lad dem hvile i 5 min.

Dryp dem med saften og server dem varme sammen med de grillede peberfrugter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.011 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her