Logo

Gaeng med oksekød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg okseklump
1 ds bambusskud
2-3 røde store chili uden frø
1 ds kokosmælk /olie
6-8 thai-auberginer
2 spsk rød chili pasta
2 spsk fishsauce
½ kop basilikumblade

Skær oksekødet ud i aflange strimler på ca. ½ cm. x 5 cm.
Skær bambusskudene ud i lange tynde strimler.
Rens og skyl thai auberginerne og skær dem i kvarte.
Flæk chilierne og skrab frøene ud. Skær chilierne i lange tynde strimler.
Varm gryden op og tilsæt chilipastaen. Rør rundt med en træske og fordel pastaen over grydebunden.
Tilsæt kokosolien.
Tilsæt oksekødet.
Tilsæt de øvrige ingredienser undtagen basilikum og rør godt rundt i gryden.
Lad retten simre i ca. 15 min.
Gryden tages af varmen og basilikumblade ne drysses i.
Spises som en af flere retter med Jasminris

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.205 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her