Logo

Garlic Pork Rashers

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

750 g Flæskeskiver
4 tsk olie
400 g røde bønner
3 dl vand
2 tsk soya sauce
2 tsk revet ingefær, fint hakket
2 fed hvidløg, presset
2 tsk Maizena
2 spsk ekstra vand
2 tsk tør sherry

Skær Pork Rashers (flæskeskiverne) i halv og steg dem i olie indtil de er gyldenbrune.

Bønnerne blendes til mos og tilsættes vand, soya-sauce, ingefær og hvidløg.

Pork rashers lægges i en gryde og blandingen tilsættes. Bring i kog og derefter lad simre i 45 min.

Tilsæt Maizena blandet med vand og sherry og rør godt indtil saucen koger og jævnes

Serveres med ris

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.244 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her