Logo

Glaserede løg og hvidløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

30 fed hvidløg
20 g smør
3 dl æblemost
4 spsk æbleeddike
3-4 spsk rørsukker
600 g løg
2 laurbærblade
½ dl friske timianblade

Sauter hvidløgene i smør i en gryde til de har taget lidt farve, ca. 4-5 minutter. Kom æblemost, eddike og sukker ved og bring det i kog. Vend de hele skalotte- eller perleløg i sammen med laurbærblade og ca. ½ tskf salt. Lad det koge 5-6 minutter med låg og efterfølgende 5-6 min. uden låg til løgene er møre og væden er dampet ind og har en tynd sirupagtig konsistens. Smag til med salt, peber, evt. lidt mere sukker eller eddike og tilsæt timianbladene.
Server løgene varme.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.907 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her