Logo

Glaseret hamburgerryg 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg hamburgerryg
40 g smør
125 g mørk farin
sukkerblandet rasp
sennep
 
Den ovnstegte eller kogte, flåede hamburgerryg smøres med sennep og
drysses med mørk farin eller sukkerblandet rasp.
Smørklatter lægges på.
Glaseres i ovnen 10 min. ved 250ºC eller ca. 4 min. under grill.
Hamburgerryg kan også glaseres som nellikekrydret skinke. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.968 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her