Logo

Gratinerede grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Verdure gratinate

2 zucchinier
2 løg
1 rød peber
2 tomater
Drys af rasp:
1 fed hvidløg
2 saltede ansjoser
5-6 kapers
rasp
oregano
salt
et par spsk olivenolie

Grøntsager i skiver gratinerede i ovnen er hurtigt at lave og en god forret eller godt tilbehør til et ostebord. De kan både spises lune eller kolde.
Dæk en bageplade med bagepapir. Skær zucchinierne i skiver diagonalt.
Pil løget og skær det i fire skiver, så flade som muligt. Skær peberen i otte stykker og fjern frøstokken. Del tomaterne og skrab kernerne ud.
Pil hvidløget og pres det, eller hak det sammen med kernerne og saften fra tomaterne, ansjoser, kapers og oregano og bland det med raspen. Rør lidt olivenolie i og smag til med salt. Eller blend det sammen.
Kom en skefuld på hvert stykke grønsag. Dryp lidt ekstra olivenolie over og sæt pladen i en forvarmet ovn ved 150-160º og bag grønsagerne i ca. 30 minutter, eller til de er møre.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.168 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her