Logo

Gratineret broccoli ♥

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 port.
 
½ pk optøet frosset broccoli eller ca. 125 g frisk
½ spsk flydende margarine
½ spsk hvedemel
¾ dl minimælk
2 spsk grønsagsbouillon
¼ tsk dijon sennep
1 nip salt og sort peber fra kværn
¾ dl revet stærk mager 30+/17% ost
 
Sæt ovntermostaten på 200°C.
Svits margarine og hvedemel sammen.
Tag gryden fra pladen, rør væsken i (mælk + bouillon).
Lad sau­cen koge ca. 5 minutter.
Rør sennep og krydderier i og giv det et opkog.
Rør den revne ost i og tag saucen fra pladen.
Læg den let forkogte eller optøede broccoli i en smurt ovnfast skål.
Hæld saucen over og gratiner i ovnen ca. 10 minutter.
Server med pillede kartofler, gulerodssalat, groft brød og evt. koldt kød, skåret i skiver.
 
Næringsindhold i 1 portion gratineret broccoli med råkostsa­lat, 2 pillede kartofler, 1 groft brød, blød plantemargarine, 25 g kogt mager skinke
kJ 2260, kcal 540, fibre 9,6g, fedt 16,3g (27E%), mættet fedt 5,3g, flerumættet fedt 5,Og, P/S 1,0, kolesterol 27 mg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.910 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her