Logo

Grillet Fiskespid med solgul kartoffelsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g fiskefilet af fx laks eller helleflynder
12 asparges
8 grillspid
2 spsk Grill Oil Garlic
1 spsk hvidløgspeber

Kartoffelsalat:
750 g kartofler, skåret i tern
5-6 små gulerødder
100 g sukkerærter
4 spsk hvidvinseddike
0,25 g safran
1 dl olivenolie
1 fed hvidløg, presset
1 ½ tsk chilipaste
1 tsk salt
1-2 Knsp stødt sort peber

Skær fisken i tern og sæt fisk og asparges på spid.
Pensl med grillolie og krydr med hvidløgspeber.
Grill spiddene i ca. 6-8 minutter.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.835 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her