Logo

Grillet flanksteak med gorgonzola-smør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 spsk blødt smør
100 g gorgonzola
2 finthakket forårsløg
1 spsk friskhakket bredbladet persille
salt og peber
1 flanksteak (ca. 1.25 kg)

Tænd først grillen og lad der komme godt med gløder.
Imellemtiden laves smørret.
I en skål røres gorgonzola sammen med det bløde smør, forårsløg og persille.
Smag til med salt og peber.
Læg massen på midten af en stykke bagepapir og rul smørret til en pølse. Snør enderne sammen og stil smørret på køl.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.648 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her